Hulp nodig? Vragen? Bel ​024 808 0132
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za van 9:00 tot 18:00 en zondag van 09:00 tot 12:00
Betaling
✔ Drie jaar garantie ✔ Zeer snel geleverd ✔ Top klantenservice

Besparen

Onafhankelijk getest

Spaar zowel het milieu als je portemonnee met een Bloc rolgordijn! Ons BlocOut gordijn is getest door de onafhankelijke organisatie BBA (British Board of Agrément). Uit deze test kwam een fikse besparing op warmteverlies naar voren.  

Energie besparen met BlocOut rolgordijnen

Uniek aan het BlocOut rolgordijn is dat het door middel van zijgeleiding het volledige raam ontsluit. Hierdoor ontstaat er als het ware een extra laag isolatie tussen het glas en de stof van het rolgordijn. Volgens het onafhankelijke instituut BBA levert dit een besparing in warmteverlies op tot maar liefst 43% bij enkel glas. Bij dubbel glas en driedubbel glas is dit respectievelijk maximaal 33% en 12%.
Omdat onze premium dakraamgordijnen volgens hetzelfde principe werken, gelden deze besparingen ook voor dakramen.

Nieuwe uitstraling, minder afval

In 2016 streven wij er naar al onze rolgordijnen met het gepatenteerde FabricChanger systeem te leveren. Dat betekent één keer installeren en alléén de stof vervangen wanneer je een nieuwe uitstraling wilt. Het systeem kan blijven hangen en wordt er bovendien op gemaakt om lang mee te gaan. Bij elke vervolgaankoop betaal je dus alleen voor de stof.

Aantrekkelijke prijzen, slim systeem

De goedkoopste zijn we niet, hoewel we daar niet ver vandaan zitten. Maar geen ander rolgordijn biedt dezelfde innovaties. Dankzij de verwisselbare stoffen op onze rolgordijnen met FabricChanger systeem is dit voor ieder raam waarschijnlijk het laatste rolgordijn dat je koopt. Hierna is het een kwestie van de stof verwisselen. Zo betaal je niet opnieuw voor het systeem als je een andere stof wilt.

Made in Europe

Onze fabriek staat in Noord-Ierland. Daar wordt alles op maat gemaakt met moderne apparatuur. Onze materialen halen we zo veel mogelijk van dichtbij uit Europa of produceren we zelf in de fabriek.

Bekijk Bloc Rolgordijnen
Bekijk Dakraamgordijnen

Beoordelingen van klanten


Waarom Bloc Rolgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle Bloc Rolgordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk Bloc Rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Bloc Rolgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Bloc levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw Bloc Gordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
U kunt uw op maat gemaakte Bloc Rolgordijn al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Bloc neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Bloc Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.

 


SHOP_REVIEWS