BlocOut Rolgordijn

Stap 1

Hoe wilt u het gordijn plaatsen?
meer informatie
Hoek van muuropeningIn de dagOp de dag (1 kant open)Op de dag

Stap 2

Voor duidelijke informatie over het opmeten, klik op het tabblad 'Meetinstructie' bovenaan deze pagina.
X1 - breedte bovenkant
millimeter

X2 - breedte midden
millimeter

X3 - breedte onderkant
millimeter

Y1 - hoogte links
millimeter

Y2 - hoogte midden
millimeter

Y3 - hoogte rechts
millimeter

Z1 - diepte
millimeter

Stap 3

Kies een kleur voor de stof van uw gordijn.
Lichtdoorlatend - Basic (10)
Verduisterend - Basic (5)
Lichtdoorlatend (15)
Verduisterend (22)
Lichtdoorlatend met patroon (1)
Verduisterend met patroon (6)
Blossom WhiteJet BlackFlame RedElectric BlueMidnight BlueLight GreySmouldering CharcoalDelicate CreamCoffeeRich Chestnut
WhiteBlueBlackCreamBrown
Blossom WhiteDelicate CreamLatteCoffeeIvoryLight CoffeeJet BlackSoft PlumElectric BlueMidnight BlueDaffodil YellowAmber SunsetLight GreySmouldering CharcoalOak
Blossom WhiteDelicate CreamLatteCoffeeGolden SandEarthduneFlame OrangeCanary YellowPure BlackJet BlackFlame RedSoft PlumShirazMidnight BlueLight GreenDaffodil YellowAmber SunsetLight GreySmouldering CharcoalIvoryOakRich Chestnut
Nadir
Marble WhiteMarble CreamMarble BlackTymia NaturalNight SkyBrushed Platinum

Stap 4

In welke kleur wilt u de aluminium cassette?
ZilverkleurigWitCrème

Stap 5

Rolrichting
meer informatie
Omgekeerd

Hoe wenst u de versteviging aan de onderkant van uw rolgordijn?
Handvat in onderlat

Kies de wijze waarop u uw rolgordijn wilt bedienen:
Koordloos veerrmechanisme

Stap 6

Wilt u een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat u dit gordijn goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als u meerdere gordijnen bestelt.

Uw BlocOut Rolgordijn

BlocOut Rolgordijn
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Montage
Hoek van muuropening
X1 - breedte bovenkant
X2 - breedte midden
X3 - breedte onderkant
Y1 - hoogte links
Y2 - hoogte midden
Y3 - hoogte rechts
Z1 - diepte
Kleur stof
Blossom White (Lichtdoorlatend - Basic)
Aluminium frame kleur
Zilverkleurig
Rolrichting
Omgekeerd
Afwerking onderzijde
Handvat in onderlat
Bediening
Koordloos veerrmechanisme
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje


Product eigenschappen

Verduisterend rolgordijn met een strak designHet BlocOut rolgordijn is een splinternieuw, innovatief rolgordijnsysteem. Door de combinatie van de aluminium cassette met innovatieve zijgeleiders en een rubberen strip, zorgt dit systeem voor complete verduistering en isolatie.
Besparen: tot 43% minder warmteverliesDoordat het BlocOut rolgordijn het raam aan alle kanten omsluit, isoleert het systeem op een unieke manier. In de winter houdt het de kou buiten, waardoor tot 43% kan worden bespaard op de energierekening. En in de zomer houdt het zonlicht en hitte tegen.
Dit systeem is uniek op de markt! Niet voor niets is het gekozen tot “Energy saving product of the year 2012” door de onafhankelijke Britse vakorganisatie Blinds & Shutters Association. Reductie van warmteverlies: bij enkel glas tot 43%, dubbel glas tot 33% en driedubbel glas tot 12%.
100% verduisterendNaast isolatie garandeert het product, in combinatie met een verduisterende stof, ook complete verduistering. Ideaal voor ruimtes waarin het echt donker moet zijn!

Veelgestelde vragen over dit product

Is de stof van dit product te verwisselen?

Nee, helaas is het BlocOut40 rolgordijn nog niet leverbaar met ons FabricChanger systeem.

Wat is het verschil tussen lichtdoorlatend en verduisterend?

Lichtdoorlatende rolgordijnstoffen houden veel licht tegen, maar laten ook nog wat door. Wanneer het buiten licht is wordt de kamer dus niet helemaal donker. Lichtdoorlatende stoffen bieden wel voldoende privacy, want je kunt er niet doorheen kijken. Onze verduisterende stoffen hebben een extra laag aan de achterkant waar geen licht doorheen komt. Ook als je een lichte kleur kiest in een verduisterende stof heb je volledige verduistering.

Dekt de stof het hele raam af?

Dankzij de cassette en de zijgeleiding kan het BlocOut rolgordijn het volledige raam afsluiten wanneer het gesloten is. Dat zorgt voor betere isolatie en goede verduistering.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 9,00 per bestelling. Voor hele brede of hoge BlocOut rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Meetinstructie

Het opmeten van uw raam voor het BlocOut Rolgordijn

Dit is eenvoudiger dan u misschien denkt. We gaan er stap voor stap doorheen;
Eerst bepaalt u hoe het gordijn komt te hangen. Er zijn drie mogelijkheden:

A) Op de dag – U plaatst het gordijn op de muur rondom het raam. Vooral handig wanneer het raam naar binnen toe open gaat.
B) Hoek van de muuropening – U plaatst het gordijn in de muuropening van het raam, gelijk met de muur. Het frame zit dan in de muuropening en de cassette en zijgeleiders lopen gelijk met de muur.
C) In de dag – U monteert het gordijn dieper in de muuropening, dichter bij het raam. De hoek van de muuropening blijft zichtbaar.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u gaan meten. Let op: we meten in millimeters. Kies hieronder de instructie die voor de gekozen montage van toepassing is.

A) Opmeten voor montage op de dag

Begin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.

Nu dient u bij deze maten een aantal millimeters op te tellen op basis van een aantal vragen. Voor de breedte is het simpel; u telt 100 millimeter bij de breedte op. Zo komt het gordijn aan beide zijden met 50 millimeter op de muur.

Bij de hoogte telt u 80 millimeter. Dit is voor de cassette aan de bovenkant, die mag namelijk niet voor de muuropening komen. Heeft u geen vensterbank? Tel dan een extra 50 millimeter bovenop deze 80 millimeter om er voor te zorgen dat uw gordijn aan de onderzijde volledig afsluit.

Na deze optelsommen heeft u zes maten die u kunt invoeren bij het bestellen. Er wordt nog een zevende maat gevraagd; de diepte van de muuropening. Meet van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

B) Opmeten voor montage in de hoek van de muuropening

Begin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.

Neem een paar stappen achteruit en bepaal waar de muuropening het minst breed is. Meet ook hier de breedte en vervang uw middelste of de onderste meting met deze breedte, als deze tenminste smaller is dan wat u had staan. Door het smalste punt mee te nemen in uw metingen weet u zeker dat het gordijn soepel naar beneden en weer naar boven glijdt.
Meet tot slot de diepte; van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

C) Opmeten voor montage in de dag

Meet op de plek waar het gordijn komt te hangen. Let op dat u het meetlint recht (parallel met het raam) en strak houdt. Begin met de breedte. Meet boven, in het midden en onder de breedte van de muuropening. Nu de hoogte; meet links, in het midden en rechts de hoogte van de muuropening top op de vensterbank of de onderste hoek van de muuropening. Schrijf alle maten op.
Meet tot slot de diepte; van de hoek van de muuropening tot aan uw raam. U bent nu klaar om te bestellen.

 

Product recensies

Op 2016-03-05 beoordeeld met 5 van de 5 sterren.
"Het ziet er netjes uit, makkelijk te plaatsen, en werkt perfect. "

Op 2015-09-10 beoordeeld met 3 van de 5 sterren.
"Eenvoudig te monteren. Goed uitgedacht. Voldoende zonwerend."

Op 2015-04-18 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Goede kwaliteit en best gemakkelijk te monteren."

Op 2014-10-30 beoordeeld met 5 van de 5 sterren.
"Zeer goed kwaliteit en snel geleverd! (5 dagen) Voorkom ellende en bestel wel eerst een stofstaaltje want de kleuren op de site zijn niet representatief. 100% verduisterend en ik slaap eindelijk door met mijn nachtdiensten!!"

Op 2014-09-30 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Afhandeling correct op het ontbreken van "klein materiaal"."

Op 2014-09-19 beoordeeld met 3 van de 5 sterren.
"Ik moet nog de montage gaan doen. Door de frustrerende ervaringen n.a.v. de vragen naar aanvullende informatie is dat nog niet gelukt. "

Op 2014-06-25 beoordeeld met 3 van de 5 sterren.
"Beschadiging aan het product, er is volgens mij geen eindcontrole. Afdichtingstape bovenop de cassette moet verwijderd worden, omdat de cassette anders niet over de bevestigingsblokjes geschoven kan worden. "

Op 2014-05-25 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Het produkt is goed..kwaliteit van de gordijnen vind ik persoonlijk goed."

Op 2014-05-22 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Het product voldoet"

Op 2014-04-08 beoordeeld met 5 van de 5 sterren.
"Mooi spul :)"

Op 2014-04-07 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Zie commentaar hiervoor."

Op 2014-03-02 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Zie eerdere opmerkingen."

Op 2014-01-04 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Mooi afgewerkt, eenvoudig te plaatsen. Jammer dat de laatste 10cm niet altijd even goed oprollen."

Op 2013-11-29 beoordeeld met 3 van de 5 sterren.
"Verduisteringsgordijn is aan de onderkant niet helemaal strak (gebobbeld). Ik heb op telefonisch advies een 'in de dag te monteren' gordijn besteld maar nu kan het raam niet meer gekanteld open. "

Op 2013-11-02 beoordeeld met 4 van de 5 sterren.
"Is niet helemaal strak"

Gemiddelde beoordeling

BlocOut Rolgordijn
Onze klanten geven dit product een beoordeling van 3.7 van de 5 sterren. Dit is gebaseerd op 31 beoorderlingen.

Beoordelingen via Ekomi
De ervaringen die u hier leest zijn verzameld via Ekomi. Bloc Rolgordijnen vraagt alle klanten om enige tijd na het bestellen van een van onze producten de ervaring in onze webwinkel en met het product te beoordelen. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Hieronder ziet u hoe Bloc Rolgordijnen over het algemeen beoordeeld wordt.

Beoordelingen van klanten